Hairborist foto.jpg

"We waren echter gepassioneerd door de natuur en ontwikkelden daarom producten op basis van etherische oliën die zowel de mens als natuur respecteren. Ons doel was simpel: formules creëren met ingrediënten van de beste kwaliteit en zo de kracht van de natuur gebruiken.”

Bernadette en Frédéric, oprichters van Hairborist

aromatherapie-hairborist-pro.jpg

Hairborist /This Green

Als specialist in biologische haarverzorging verenigt Hairborist de sterkte van de natuur, het welzijn van de mens en de technologische knowhow. De natuurlijke formules geven kracht en glans aan het haar en zorgen tegelijkertijd ook voor een sublieme ervaring van pure ontspanning.

Hairborist zet zich in voor verschillende overtuigingen:

  • De productie gebeurt in België, dit garandeert goeide werkcondities voor de werknemers en creëert plaatselijk werk.
  • De verpakkingen zijn enkel en alleen afkomstig uit Europa.
  • De impact van de consument op het milieu wordt verminderd door korting te geven op elke lege fles die opnieuw wordt opgevuld.
  • Vervuilende en schadelijke petrochemische ingrediënten worden verbannen in de formules.
this-green-colour-tube.jpg

We kiezen ook voor de kleuringen van THIS GREEN

by hairborist.

Waarom?

Omdat deze een zachte samenstelling heeft. Het heeft de kwaliteiten vaan een traditionele haarkleuring maar kan gebruikt worden voor mensen met extreme allergische reacties. Ook bevatten ze de multifuntionele olie bij uitstek : OLIJFOLIE!

Heel populair in cosmetica dankzij zijn essentiële vetzuren en vele vitamines. Deze zal de haarverf verzachten, subliem doen glanzen en daarnaast ook nog inwerken op de hoofdhuid.