Interior 31.jpg
Interior 5.jpg

Likami

Interior 17.jpg

Het respecteren van de natuurlijke aard van uw huid, ligt aan de basis van ons assortiment van exclusieve producten. Zacht maar rijkelijk, puur en simpel, ons gamma huidverzorgingsproducten maakt van uw dagelijkse lichaamsverzorging een 'all-natural premium' ervaring. Geschikt voor lichaam en gezicht - zelfs de gevoelige huid, zodat elk lid van uw gezin kan genieten van de voordelen van de Likami producten!

Het Likami Quadri GOLD botanische complex is een exclusieve mix van 4 natuurlijke bioactieve biologische ingrediënten. Deze formule is gemaakt van 4 herbale actieve bestanddelen: duizendblad, salie, grote klit en Sint-Janskruid. Mengen van deze 4 wonderdoeners resulteert in een echt revolutionair huidverzorgingsproduct, het voorziet u aan een maximale dosis van essentiële vitaminen, mineralen en antioxidanten om uw huid te herstellen naar een optimale gezondheid en vitaliteit. Het resultaat is een huidverzorgingslijn die hydrateert, verzorgt, beschermt en herstelt.

Geen van de Likami producten zijn op dieren getest. Ze zijn vrij van parabenen, siliconen, laurylsulfaat, kunstmatige kleurstoffen en aroma's, petrochemische additieven, glycolen, TEA en DEA. Likami huidverzorgingsproducten geven een ware betekenis aan waar eenvoud voor staat: pure ingrediënten, duidelijke etiketten en eerlijke recepten gemaakt met veel deskundigheid, zorg en liefde! Likami = superfood voor uw huid!